O projektu

A Blok

Novi stambeni blok izgrađen je na uglu Ulice Omladinskih Brigada i Jurija Gagarina. Prema odobrenom rešenju radi se o kompleksu od 7 objekata, od čega je 6 stambenih i jedan objekat poslovne namene. Idejni projekat obuhvata izgradnju 4 građevinske faze, sa 907 stanova, 109 poslovnih apartmana i šoping zone. Stambeni kompleks imaće i druge kombinovano poslovno-komercijalne sadržaje. U unutrašnjosti bloka je planirano je igralište za najmlađe stanare sa uređenim pešačkim stazama, rampama za hendikepirana lica kao i namenska parking mesta.

Urban i udoban život

Arhitektonsko-strukturalni koncept kompleksa koji se ogleda u upečatljivoj fasadi i blagim kaskadama u spratnosti lamela, odiše modernošću i toplinom. Kombinacija opeke, samoventilirajuće fasadne obloge i bojene fasade, stvara utisak humanizovanog i prirodnog mesta za život. Sve je podređeno kvalitetu života, komforu i zdravlju budućih stanovnika.
Izgradnja kompleksa je podeljena u četiri građevinske faze od kojih su prve tri faze završene i useljene, dok je izgradnja četvrte faze i prodaja poslovnih i stambenih apartmana počela u 2018. godini.

Shopping zona

Šoping zona A Blok-a nalazi se u ulici Jurija Gagarina br.20, na samo 100m od Delta City-a. Sastoji se od 60 lokala, od kojih više od 50 uspešno posluje godinama. U okviru Šoping zone dostupan je veliki broj parking mesta na otvorenom i posebna komercijalna garaža namenjena upravo posetiocima šoping zone. U 4. fazi će biti dostupno još 15 lokala.

Tekst preuzet sa sajta ablok.rs

Slike preuzete sa portala beobuild.rs

Video preuzet sa Youtube-a.