Content Image
Dizajn i Gradnja
Ukoliko želite da promenite vaš postojeći životni prostor ili da kompletno uredite enterijer novog stana, kuće ili poslovnog prostora pružamo vam uslugu projektovanja sa izvođenjem do samog kraja.

Detaljnije

Content Image
Pločice i Moleraj
Mi nudimo izvođenje svih vrsta završnih radova u građevinarstvu: postavljanje keramičkih pločica, postavljanje podova, krečenje, izrada unutrašnjih i vanjskih fasada i jos dosta toga.

Detaljnije

Content Image
Menadžment u Građevinarstvu
Stručni projektni timovi formirani sa ciljem da koordiniraju i upravljaju aktivnostima i procesima koji za svrhu imaju realizaciju jedinstvenog procesa, odnosno Vašeg projekta.

Detaljnije

Content Image
Drvenarija
Angažujte Građevinski Centar Manojlović d.o.o. za potrebe transformisanja svih drvenih povrsina, reparaciju krovova i drvenih podova.

Detaljnije

Content Image
Redizajn Stana
Opremanje enterijera, kao i adaptacija i renoviranje stanova i poslovnog prostora obuhvata mnogo raznovrsnih, ali medjusobno povezanih i uzajamno zavisnih radova, uz isto toliko specijalizovanih izvodjača radova.

Detaljnije

Content Image
Adaptacija i Remodeliranje
U realizaciji projekta naš stručni tim posebnu pažnju posvećuje svim ključnim procesima jer proces adaptacije ima tačno određene faze kako bi se svi radovi obavili što efikasnije i brže uz maksimalan kvalitet i preciznost.

Detaljnije

odvozenje suta
Odnošenje šuta
Uslugu odvoženja šuta obavljamo nakon svakog završenog posla. U zavisnosti od količine, lokacije i samog sastava šuta ili smeća u mogućnosti smo da odvozemo šut mašinski ili da utovarimo kranom.

Detaljnije