Angažujte Manojlović Građevinski Centar za potrebe transformisanja svih drvenih povrsina, reparaciju krovova i drvenih povrsina.

Polazeći od toga da je drvo jedna od najisplativijih investicija po pitanju građevinske stolarije, drveni prozori izrađeni od lameliranog drveta, predstavljaju najkvalitetniji proizvod u građevinskoj stolariji.

Farbanje drvenih površina bojama na vodenoj bazi, drveni prozori će doprineti da vaš dom spolja izgleda savremeno, a da iznutra odiše toplinom koju daju drveni prozori.

Pravilnom ugradnjom i negom, današnja drvena stolarija može Vas služiti više decenija. Drvo je nezamenjiv materijal zbog svojih fizičkih, mehaničkih i tehničkih svojstava. Drveni prozori imaju najbolju toplotnu i zvučnu izolaciju za razliku od svih ostalih materijala. To je posebno važno zbog mikroklime zatvorenog prostora, na primer u Vašoj spavaćoj sobi, gde svako od nas izbaci veću količinu vode tokom sna samim disanjem i znojenjem, samo drveni prozori mogu izbaciti putem difuzije tu količinu vlage napolje, a u suprotnom slučaju, ubaciti potrebnu vlagu u unutra.