U realizaciji projekta naš stručni tim posebnu pažnju posvećuje svim ključnim procesima jer proces adaptacije ima tačno određene faze kako bi se svi radovi obavili što efikasnije i brže uz maksimalan kvalitet i preciznost.

  • Planiranje promene same strukture prostora odnosno izradu preciznog plana i rasporeda svake prostorije i svih detalja u njima. Rušenje starih i suvišnih zidova i zidanje novih čime se dobija na još većoj funkcionalnosti prostora.
  • Rušenjem zidova, demontažom dotrajalih vodovodnih i elektro instalacija i drugim grubim radovima potrebna je velika pažnja. Sav nastali šut u ovoj fazi adaptacije biće uredno uklonjen i odvežen na deponiju.
  • U prvoj fazi oblaganja unutrašnjih površina vršimo nanošenje cementnog maltera, malterišu se površine i u poslednjoj fazi se glaziraju zidovi. Sa dobro izmalterisanim površinama automatski se smanjuje potrošnja materijala u keramičarskim radovima, gletovanju i ostalim molerskim radovima.
  • Adaptacija i renoviranje sanitarne opreme obuhvata zamenu kompletne vodovodne mreže, ugradnju i montažu svih vrsta sanitarija od WC šolje, tuš kabine do najrazličitijih modela kada i ostale opreme.
  • Za sledeću fazu je takođe potrebno detaljno planiranje pre početka izvođenja radova. Radovi na elektroinstalacijama obuhvataju kompletnu ili delimičnu zamenu postojećih el. instalacija, dogradnju novih prekidača, utičnica, zamenu kompletnih tabli sa osiguračima i dr.
  • Izrada kompletnog plana grejanja, tu se mogu odabrati razni kotlovi, bojleri, radijatori, obični ili termo ventili i ostala oprema. U odnosu na kvadraturu Vašeg prostora vrlo jednostavno računamo i dolazimo do optimalnog broja potrebnih radijatora kao i neophodne snage.
  • Među najizdržljivijim materijalima koji se koriste u kupatilima i kuhinjama za oblaganje površina najviše se izdvajaju keramičke i granitne pločice. Sa visokom otpornošću na vodu, vlagu, visoke i niske temperature idealne su i za prekrivanje površina na terasama ili spoljašnjim stepenicama.
  • Menjanje stare i dotrajale stolarije u Vašem domu jedna je od najisplativijih investicija i treba je postaviti kao prioritet. Izbor je na Vama i može biti drvena, aluminijumska ili PVC stolarija.
  • Mi nudimo izvođenje svih vrsta završnih radova u građevinarstvu, a molerski radovi kao što su gletovanje, krečenje i bojenje zidova i lepljenje tapeta su jedni od neizostavnih završnih radova.
  • Poslednja faza adaptacije Vašeg prostora znači prekrivanje podova. Jedna od mogućnosti je restauracija starog (hoblovanje i lakiranje) ili postavljanje novog parketa. Preporuka za odgovarajuću podlogu su OSB table poznate po svojim izuzetnim karakteristikama adekvatne zaštite od vlage, korekcija ravnajućeg sloja, i kao odlične zvučne izolacije.