O projektu

Kompleks Panorama Voždovac, čiji projekat potpisuje CEP (Centar za planiranje urbanog razvoja), obuhvata četiri lamele s ukupno 187 stambenih jedinica raznih struktura i 6 maloprodajnih jedinica u prizemlju s komercijalnom namenom. Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani, odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi, osećaj privatnosti i udobnosti, velika osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade.

Ovaj stambeno-poslovni kompleks posedovaće i podzemnu garažu u tri nivoa, kao i novi prodajno-servisni centar automobila Škoda, čiji je Alpros ovlašćeni diler. Između lamela predviđen je ozelenjeni parkić, u kom će stanari kompleksa moći da se opuste, a deca da se bezbedno igraju.

Gradnja kompleksa će se odvijati u tri faze, a u okviru prve faze gradiće se podzemne etaže ispod celog placa i prve dve lamele. Rok za završetak prve faze je septembar 2018. godine a za završetak celog kompleksa septembar 2019. Ukupna vrednost investicije je 13 miliona evra, a projekat se finansira uz podršku ProCredit banke.

Tekst i video preuzeti sa sajta Panorama Voždovac i portala Gradnja.