O projektu

Objekat A

U naselju "Zemunske kapije" počela je izgradnja poslednjeg stambeno poslovnog objekta "A", koji će imati 140 stanova različitih struktura i kvadratura. Ukupna spratnost objekta: Po1+Po2+Pr+5+Ps. Objekat je pozicioniran uz Ulicu Cara Dušana.

Zemunske Kapije

Građevinska direkcija Srbije gradi stambeno-poslovni kompleks Zemunske kapije na prostoru bivše kasarne „Aleksa Dundić“ u Zemunu. Lokacija je omeđena ulicama Cara Dušana, Zadužbinskom, Šumadijskom i Filipa Višnjića. Stambeno – poslovni kompleks se prostire na površini od oko 6 hektara, imaće 8 objekata, sedam stambenih sa ukupno 1.440 stanova i jedan poslovni, odnosno 200.000 m2 stambeno-poslovnog prostora.

U kompleksu se grade stanovi različitih struktura, od jednosobnih do četvorosobnih, kvadrature od 31m2 do 93m2. U podzemnim etažama objekata su predviđena garažna mesta, a u parteru oko objekata parking mesta. U prizemlju pojedinih objekata su planirani komercijalni sadržaji. U kompleksu će postojati tri uređene parkovske površine sa dečjim igralištima i prostorom za odmor i rekreaciju.

Lokacija

Centralni trg unutar naselja je zamišljen kao pešačka zona opremljena atraktivnim mobilijarom i rasvetom, kao i brojnim komercijalnim sadržajima poput restorana, kafića, radnji. Novo naselje Zemunske kapije je saobraćajno odlično povezano sa svim delovima Beograda, zahvaljujući blizini autoputa i novog Pupinovog mosta.

Stambena Gradnja - Zemunske Kapije

Stambena Gradnja - Zemunske Kapije

Zvanična prezentacija Zemunskih Kapija:

Tekst, video, i render fotografije preuzeti sa sajta zemunskekapije.com