O projektu

Više prostora

Fudbalski klub “BSK 1925” iz Batajnice u prethodne dve godine napravio je izuzetan iskorak po pitanju razvoja sportske infrastrukture. Zahvaljujući entuzijazmu novog rukovodstva Stevan Manojlović, predsednik kluba, Vlada Manojlović, sportski direktor i Dragan Dimitrijević, sekretar sa svojim saradnicima pomoći sponzora i ozbiljnim ulaganjima privatnog kapitala za vrlo kratko vreme klub je ostvario izuzetne rezultate kako na sportskom tako i na poslovnom planu.

Svlačionice i tuševi

Najveći napredak učinjen je na planu rekonstrukcije postojećih svlačionica i klupskih prostorija koje su bile potpuno ruinirane i devastirane, a posebno u smislu izgradnje novih objekata i sadržaja. Stare prostorije su potpuno renovirane, uključujući i sanitarne čvorove a izgrađeno je i nekoliko dodatnih svlačionica sa pratećim sadržajem za posetioce. Higijena u sportskom kompleksu je na visokom nivou što dodatno čini boravak prijatnijim.

Hostel i smeštaj za sportiste

Izgrađena je i nova sala za fizičku kulturu koja za podlogu ima parket kao i manja sala za borilačke sportove. U narednom periodu se planira zamena dotrajale veštačke trave u balonu kao i sanacija postojeće tribine za navijače. Ambicioznost rukovodstva batajničkog kluba i rezultati koji su postignuti u kratkom vremenskom periodu ohrabruju sve prave ljubitelje fudbala u Batajnici i Beogradu. Fudbalski savez Beograda će pružiti aktivnu i konkretnu podršku BSK 1925 iz Batajnice u narednom periodu, kao i svim drugim klubovima koji grade i promovišu fudbal u Beogradu na pravi način.